Hvordan du kan støtte os

Gør hverdagen lidt nemmere

Støt os som medlem:

Du kan støtte dette arbejde ved at melde dig ind i Støtteforeningen, idet medlemskontingentet er basis for foreningens virksomhed.

Som medlem kan du desuden være aktiv på flere måder; Der er brug for dine ideer, dit engagement, din medvirken og din mening.

Indmeldelse:

Indmeldelse kan ske ved henvendelse til kassereren, eller andre fra Støtteforeningens bestyrelse. Herefter vil girokort blive tilsendt. Ved bankoverførsel angives medlemsnummer.

Kontingent:

Medlemskontingentet er:

• For enkeltmedlemmer; 125,- kr.
  • For ægtepar/samboende; 200,- kr.
  • For foreninger, institutioner og virksomheder; 600,- kr.

Støt os med en donation:

Støtteforeningen arbejder på at skaffe økonomiske midler til støtte for aktiviteter på Sct. Maria Hospice, og til opfyldelse af ønsker hos indlagte, pårørende og personale.

Støtteforeningen har bl.a. givet penge til møbler, kunst, musik samt kurser for frivillige på Sct. Maria Hospice.

Vi er derfor meget glade for enhver pengegave / donation der måtte tilfalde Støtteforeningen.

Pengegaver til Sct. Maria Hospice Støtteforening kan indsættes på:

Reg.nr.: 1551  Konto nr.: 5731259