INFORMATION IFT. CORONAVIRUS - opdateret 10. december 2021

10 december 2021

Information ift. corona-virus

Velkommen til Sct. Maria Hospice

Kære patient og pårørende.

Med afsæt i den aktuelle Corona-situation og de nye retningslinjer, gælder følgende ved besøg på Sct. Maria Hospice:

Man må ikke opholde sig på Sct. Maria Hospice, hvis:

• Man har forkølelses- og influenzalignende symptomer - også selv i mild grad – medmindre man har gyldig test efter gældende regler.

I tilfælde af Corona-udbrud blandt nærmeste pårørende, skal man følge anvisning fra Smitteopsporingen.

For besøgende (pårørende og eksterne samarbejdspartnere) gælder:

• Skal vise gyldigt Corona-pas på forespørgsel
  • Skal anvende mundbind i fællesområderne. Mundbind må tages af ved måltider, og når man sidder i fællesområderne
  • Pårørende må tage mundbind af på stuen
  • Husk afstand og afspritning mindsker smittespredning

I tilfælde af lokalt smitteudbrud på Sct. Maria Hospice kan Styrelsen for Patientsikkerhed udstede et individuelt påbud om besøgsrestriktion eller besøgsforbud.

Ledelsen på Sct. Maria Hospice.