Lægesekretær

Arbejdsopgaver:

Som lægesekretær på Sct. Maria Hospice har jeg et meget alsidigt job.

En del af min arbejdsdag går med at besvare telefonopkald både fra kommende patienter, pårørende og samarbejdspartnere som fx privatpraktiserende læger, hjemmepleje og sygehuse.

Jeg står for alt det administrative omkring patienters indlæggelse og udskrivelse, og det vil ofte være mig, der ringer til nye patienter, når vi har en ledig plads.

Herudover har jeg mange forskellige mindre opgaver, som kan variere meget fra dag til dag.

Kontoret har åbent fra kl. 08.00 - 15.30 på hverdage.

Tilbud til patienter og pårørende:

Når man som ny patient eller pårørende kommer til Sct. Maria Hospice, vil jeg ofte være den første person, I møder. Jeg hedder Gitte og er uddannet lægesekretær.

Jeg hjælper gerne med stort som småt, - så er der noget, I har brug for hjælp til, så kom gerne forbi og spørg.

Eksempler på hvad jeg kan være behjælpelig med:

• Bestilling af frisør, fodterapeut mm.
  • Bestilling af transport, taxa, Falck mm.
  • Bestilling af mad i køkkenet til pårørende.
  • "Vejviser" til Vejle by og omegn.
  • og meget meget andet - bare spørg.

Den gode historie fra hverdagen:

Jeg har været ansat på Sct. Maria Hospice siden d. 1. november 2014.

Jeg er glad for og stolt over at kunne være med til at give patienterne og deres pårørende så god en oplevelse af patientens tid hos os som muligt.

Jeg har nogle fantastiske kollegaer blandt sygeplejerskerne og de mange andre faggrupper, der findes i huset, så jeg går glad på arbejde hver dag.