Nyhedsbrev 2018

TIL MEDLEMMERNE AF SCT. MARIA HOSPICE STØTTEFORENING

Nyhedsbrev 2018

Som det fremgår ovenfor er tidspunktet for udsendelse af nyhedsbrevet ændret.

Dette spørgsmål blev drøftet allerede på den ordinære generalforsamling den 14/6 i år.

Nyhedsbrevet blev tidligere udsendt i marts, hvilket medførte at bestyrelsens beretning på generalforsamlingen primo juni stort set blev en gentagelse af nyhedsbrevet.

På dette grundlag besluttede bestyrelsen at flytte udsendelsen til december, så vi samtidig kunne sende jer en julehilsen.

På generalforsamlingen i juni blev det oplyst at Lene Gjengedal, der hidtil var næstformand, ønskede at træde lidt tilbage. Hun blev herefter suppleant og Jytte Sminge næstformand. Vi vil ligeledes nævne for jer, at vi har fået ny hospicepræst Inge Pilgaard efter Lone Kloks fratræden.

Du kan som tidligere finde alle oplysninger om støtteforeningen/ dennes arrangementer på vores hjemmeside.

Jeg vil ikke undlade at omtale 2 arrangementer fra indeværende år.

Efter afholdelse af den ordinære generalforsamling underholdt Pojken Flensborg og Jacob Vendt på deres sædvanlige charmerende måde

Den 7. okt. afholdtes et arrangement i Bredballe sognehus. Her underholdt Lise Bro og Laif Møller Lauridsen med Arne Mariager som en fremragende konferencier.

Bestyrelsen skønner at omkring 100 medlemmer deltog i arrangementet.

Kontingentet er fortsat:

Enkeltpersoner                   kr. 125,00

Ægtepar/samboende          kr. 200,00

Virksomheder/selskaber    kr. 600,00

Kontingentet kan indbetales til foreningens Bankkonto REG.1551 KONTO 5731259 eller på MobilePay 52257. Det vil lette kassererens arbejde, hvis I skriver medlemsnr. og/eller navn på overførslen. Gaver til foreningen er fuldt fradragsberettigede op til kr. 16.300,00 - husk venligst at opgive CPR.nr.

I årets løb har vi for kontingentpengene betalt følgende:

Foredrag for de frivillige                                                kr. 6.148,50

Moms på malebøger til besøgende børn                      kr. 8.175,00

Aktiviteter for frivillige                                                  kr. 30.000,00

De frivilliges sommerudflugt                                         kr. 8.135,50

Kontormøbler til Hospice                                               kr. 6.100,00

Kommende arrangementer

Vi beder jer allerede nu sætte X i 2019-kalenderen til følgende 2 arrangementer:

Støtteforeningens generalforsamling afholdes

Torsdag den 28. marts 2019 kl. 19,00

i Bredballe sognegård, Kirkebakken 46, 7120 Vejle Ø.

Efter generalforsamlingen vil der være underholdning ved ”Zenobia”, Louise Støjberg, Mette Kathrine Jensen Stærk og Charlotte Støjberg. Trioen fortolker og formidler den danske sangskat.

Støtteforeningen for Sct. Maria hospice afholder

Forårs Koncert den 26 maj 2019 kl. 19,00

Nørremarks kirken, 7100 Vejle.

Medvirkende: ”Duo con moto” sopran Maria Johannsen og Giuly Johannsen, violin og klaver. Billedkunstner Joan Riis udstiller sine blomstermalerier i kirken til koncerten, så tilhørerne kan nyde dem undervejs gennem koncerten.

”Et arrangement, hvor farver, toner og ord mødes og gensidigt fordyber oplevelsen og former en højere unik enhed”.

Se dagspressen til foråret vedr. omtale af arrangementerne.

Til slut vil vi takke jer for året, der snart er til ende og ønske jer en rigtig Glædelig Jul samt et godt og lyst nyt år.

Bestyrelsen